CREATIVITEIT NU!

Doe mee aan deze workshop waarin de jarenlange songwriting ervaring van Susan en haar inspiratie tools met jou gedeeld worden zodat jij leert om op een creatieve manier je eigen song te schrijven!

Een workshop

Van het hoofd in het hart

Door: Susan Zeegers

Data:

op afspraak

Aanvang: avondprogramma: 18:00 uur – 22:00 uur óf dagprogramma: 14:00 uur 18:00 uur

Locatie: Lelystad

Niveau: alle niveaus

Vereisten: je hoeft niet goed te kunnen zingen of een instrument te kunnen bespelen

Aantal deelnemers: 1 op 1 of in groepsverband met maximaal 6 deelnemers in de groep.

  • Wil je graag vooruit, maar loop je steeds vast?
  • Heb je het druk en heb je het gevoel nooit echt toe te komen aan je eigen songs?
  • Of heb je nog nooit een eigen song geschreven en wil je dat graag onder de professionele begeleiding van een pro eens gaan doen?
  • Of weet je gewoonweg niet waar te beginnen?
  • Twijfel je aan je eigen capaciteiten?
  • Zoek je gewoon simpelweg een nieuwe dosis inspiratie om jou weer “aan” te zetten?

In de workshop “Schrijven & zingen vanuit je Hart” krijg je in een relaxte, veilige omgeving een kijkje in de keuken van de singer-songwriter wereld van Susan en word je aan de hand van oefeningen en tools gestimuleerd om meer helderheid te krijgen over waar je nu precies staat. In groepsverband schrijft iedere deelnemer een eigen songtekst. Een levenslied dat je op nieuwe ideeën brengt en de groep aanzet tot interactie.

Je kunt echter ook individueel begeleid worden. Informeer naar de mogelijkheden door even te mailen of te bellen.

06 47 140 800

susan@musicfromthewell.com

Lees hier over de achtergrond van de docente Susan Zeegers.

Over Susan

Susan is musicus, vocal-, songwriting & lifecoach. Ook is Susan grafisch ontwerper, webdesigner, kunstenaar en geeft ze kunst & natuur- gastlessen in het primair onderwijs.

Gouden kooi

Van jongs af aan stroomde de muziek in haar bloed en wist ze direct dat ze op latere leeftijd “iets in de muziek wilde gaan doen”.
Susan studeerde echter, op aandringen van haar familie, in 2003 na een intense studententijd af aan de Hogeschool van Utrecht en belandde in de reclamewereld op de loonlijst van grote bedrijven. Doodongelukkig in deze, door haarzelf gecreëerde gouden kooi, waagde zij na een paar jaar de sprong om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Singer-songwriter op podia

Vanaf 2007 betrad ze als singer-songwriter in Amsterdam het podium, nam deel aan het Mooie Noten festival in het Vondelpark, was het voorprogramma van jazzmusicus Wouter Hamel en stond op vele kleine en grote podia als de Kleine Komedie, Paradiso, Theater Bellevue, Club Dauphine, TROS Muziekcafé en meer. Ook was zij een graag geziene gast bij vele huiskamerconcerten. Het aanbod om een platencontract bij een groot label te tekenen en meerdere pogingen om haar deel te laten nemen aan de Voice of Holland wees zij af waarna zij er bewust voor koos om zelfstandig verder te gaan.

Eigen beheer

In 2012 bracht zij in eigen beheer haar debuutalbum “Clarity of Mind” uit waarop zij haar zoektocht naar de antwoorden op de grotere vragen in het leven bezingt  en met passie deelt zij nu haar levenslessen met anderen.

Schrijven & Zingen vanuit je Hart

In haar workshop “Schrijven & Zingen vanuit je Hart” geeft ze een kijkje in de keuken door te laten zien hoe zij uit haar burn-out klom door te blijven schrijven en zingen.
“Zingen is het beste medicijn dat er bestaat. Door recht vanuit je gevoelsleven te zingen en te schrijven krijg je meer inzicht in jezelf dan via welke psycholoog dan ook.” – aldus Susan.

In 2017 bracht zij met gitarist Will Sophie het album “Unity in Diversity” uit en op het moment is zij bezig met het opnemen en uitbrengen van nieuw solo werk.

Wil je daarvan op de hoogte blijven? Kijk dan eens op www.susanjanerose.com

Datum reserveren

[contact-form-7 id=”758″]

Vragen?

Heb je vragen? Neem gerust contact met Susan op.

Telefoon: 06 47 140 800